> Asplundskan -

Asplundskan

-Producentfru och småbarnsmamma-

Kungshamn!

Kommentarer (1)

2010-05-17 @ 12:53:14

Stefan åker på utbildning i Norge imorrn. Då åker jag och Hugo ner till Kungshamn istället :) Längtar!!

Bild lånad av google.se

Oslo och bilköp!

Kommentarer (0)

2010-05-13 @ 18:23:33

Kl 0700 på morgonen åkte vi till Oslo över dan. Eller, vi stannade till i Sörenshamn eller vad det nu heter. Där fick jag och Hugo gå av och ta tåg in till Oslo. Helt ok om det inte vore så att vi fick vänta i 57 min på nästa tåg. Snork!
Men men, väl framme så tog vi trikken till mitt gamla jobb. Sååå mysigt var det att träffa alla igen! En liten gutt har gått på det dagiset när jag började och han kände allt igen mig. Stora gutten nu på 3 år! Hugo och han brottades hela förmiddan.

Sen åkte vi in till stan och åt på min favorit restaurang i Oslo: Byråkrat! Myspys! Och så jävla gott är det där!

Efter det så åkte Therese och Kristofer med till Vormsund. Vi åker ju ändå förbi där och dom skulle till hans föräldrar där, så:)
Det var ett sjukt stort hus. Ca 300-400kvm kanske?! Och grisskit luktade det på gården också. OMG.
Idag har jag köpt mig en bil! En golf -94. röd. Very söt! Så jag är hemskt nöjd med min situation som den är nu!:D Detta är inte min bil då, men så här ser den ut:

Mamma-träff och Tess-träff

Kommentarer (0)

2010-05-10 @ 21:41:40

Idag har vi varit hos Louise och gosat med massor av bebisar! Bland annat min fina lilla Ebba. Vi fikade och pratade en massa bebis-prat:) Efter det åkte vi till Tess en sväng och tjötade lite:) Myspysig dag var det!
Dagen i bilder:

Hip hip hurra...

Kommentarer (0)

2010-05-09 @ 16:03:21

...för märket HIPP:s barnmat! (haha där var jag törrt fyndig) Äntligen äter Hugo annat än gröt!
Bockar och bugar för bästa barnmaten:

Årjäng

Kommentarer (0)

2010-05-08 @ 17:59:51

Tog en tur till Årjäng idag. Fredrik flyttade hit, till nån lokalgrej. Men det ser väldigt fint ut här och satan i gatan vad stort och högt i tak!! Just nu har de ca 250 kvm men kan få ytterligare lika mycket till om de vill. Huuuuur kul som helst att renovera ju!!:D

Just nu lagar Fredrik och Stefan mat (typ 2 kilo kött). Jonas grejar med elektrikern. Hugo sover. Alexandra och william ser på film. Lugnt och skönt nu!

Imorrn ska vi ta en tur till Töcksfors jag och Hugo medans A.K.A spelar in sin nya låt. Minns ni Hjalle och Heavy? Haha, de ska tydligen spela ihop en låt tillsammans med dom. HAHA kul! Minns att jag älskade Hjalle och Heavy när jag var liten. Döpte till och med min geckoödla till Hjalle.

Hjalle:
H

Cupcakes...

Kommentarer (0)

2010-05-06 @ 18:24:21

...har jag och Emilie bakat idag! De blev jättegoda, men såg dock inte riktigt ut som på bilderna;P Men men, det var första gången så what the hell;) Min kamera ville inte samarbeta, så tyvärr blev det inga bilder idag.

Stefan har fått jobb i Oslo nu också! Känns både bra och dåligt. Bra för att vi kommer behöva mycket pengar nu i sommar iochmed att min sista mamma-penning kommer i juni. Dåligt för att han kommer jobba från Månd-Fred varje vecka= vi kommer bara ses frekväll-söndkväll:( Han måste ha bilen också, så en bil till mig och Hugo är prio ett nu! Någon som vet en fin billig bil runt 10.000 så hojta till!
Men jag är glad för hans skull:)

Nu fick han för sig att vi ska äta tacos ikväll:D Giller vi! Det giller Emilie och Andreas också, så de kommer hit och joinar snart:) Bjuder på en gammal bild på mig och Emilie idag hehe

Idag, Igår, I förrgår. . .

Kommentarer (4)

2010-05-05 @ 09:53:14

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Oslo och träffat mina gamla jobbarkompisar, men dessvärre skulle Stefan med super-duper-äckligt-tidiga-tåget som gick 05:53!! Inte en chans att jag går upp så tidigt när jag går upp mitt i natten och matar bebis också. Inte okej tid. Eftersom han tog bilen till stationen imorse, så är jag utan bil. Men vafan, jag får leka desperate housewife idag. Så jag drog igång och bakade bröd, storstädar och tvättar. Nån måste ju göra det?!:P

Igår var en sån där "allergi-dag", och då händer inte mycket;)

I förrgår kom Fredrik och Jonas hit. Helt spontant sådär så fick de för sig att vi skulle dricka drinkar! Haha jag älskar spontanitet.
Dessvärre är jag sjukt dålig på det nuförtiden, för någon liten människa ser till att planera dagen som han vill;) Hehe. Rätt kul var det igår iallafall, han började krypa lite min lilla prins! 

Nu tror jag bröden är färdiga, ska kolla....


MYMMA!!!
Nä, dags att städa vidare som den husfrun man är. Först en några bilder på min goding!!

Risker

Kommentarer (0)

2010-05-04 @ 15:55:56

Att skratta är att riskera att verka löjlig.

Att gråta är att riskera att verka sentimental.

Att sträcka ut handen mot en annan människa är att riskera att bli involverad.

Att uttrycka sina känslor är att riskera att visa upp sitt rätta jag.

Att lägga fram sina ideal, sina drömmar inför en publik är att riskera att förlora dem.

Att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka.

Att leva är att riskera att dö.

Att hoppas är att riskera att bli förtvivlad.

Att försöka är att riskera att misslyckas.

 

Men ibland är det nog värt att ta lite risker? Tänk så tråkigt allt blir annars!:p

 

Tillbaka in the bloggworld!

Kommentarer (0)

2010-05-03 @ 19:05:43

Usch och fy och blä på mig! Jag har inte skrivit sedan... ja, november var det va? Jag har haft en hel del annat att tänka på: bebis och mej själv. Det räcker så;)

Tänkte jag skulle bli lite mer aktiv hädanefter. Men jag har noll koll på hur man skriver en kul blogg, och jag skiter även i det, så ni får läsa det som jag har lust att skriva emellanåt alltså. Förmodligen om hur man får en bebis på drygt 6 månader att äta annat än gröt, varför han står på knäna i ett "juck-liknande" tillstånd osv.

This is it. My life as en småbarnsmamma;)